Aplikacioni "GS1 Discovery App"

E Fuqishme. E Lehte. Interaktive.

Ne kontrast me broshurat nje-dimensionale dhe prezantimeve ne PowePoint, ky aplikacion ne web – me interaktivitetin dhe fleksibilitetin e tij  - do ti ndihmoje perdoruesit qe te angazhohen me GS1 ne nje menyre te re dhe modern.

GS1 Discovery App eshte nje mjet i thjeshte per tu perdorur i cili tregon standardet GS1 “ne aksion” pergjate te gjithe zinxhirit te furnizimit – dhe nderveprimit qe kryhet nga proceset e biznesit te bazuara ne standarde. Keshtu qe te gjithe ne mund te flasim “gjuhen e biznesit” ne nje menyre te thjeshte dhe angazhuese.

Eshte menyra me e mire per te treguar historine e vizibilitetit te zinxhirit te furnizimit nepermjet gjurmimit te disa produkteve te zgjedhura gjate rruges se tyre nga burimi te konsumatori. Kjo eshte nje menyre e thjeshte per tu kuptuar dhe u mundeson perdoruesve qe te eksplorojne historite lidhese qe tregojne se si perfitojne bizneset nga perdorimi i standardeve GS1.

GS1 Discovery App mund te aksesohet ne çdo kohe nga te gjithe kompjuterat dhe tabletat

Shikoni standardet “ne veprim” me aplikacionin e ri “GS1 Discovery App”

I fuqishem. I thjeshte. Interaktiv: Aplikacioni i ri “GS1 Discovery App”.

Ju ftojme qe eksploroni me mire standardet GS1 nepermjet aplikacionit me te ri te quajtur “GS1 Discovery App”. Mesoni me teper se si konsumatoret e sotem po e drejtojne boten omni-channel nepermjet ketij mjeti interaktiv online. Eksploroni aplikacionin qe u vjen ne ndihme perdoruesve globale te kuptojne me mire menyren se si fuqia e standardeve po transformon menyren se si punojme dhe jetojme.  

Aplikacioni flet “gjuhen e biznesit” ne menyre me te thjeshte dhe me angazhuese.

Ky mjet online ju paraqet menyrat e ndryshme se si GS1 mund te ndihmoje industrine qe te perballoje sfidat e biznesit nepermjet zgjidhjeve globale dhe innovative. Tashme ky aplikacion mund te perdoret dhe ne Shqip.

Mos ngel mbrapa me kohen… zbulo sot aplikacionin “GS1 Discovery App”!