Video GS1

 

Perfitimet e barkodit GS1 - Ne 90 sekonda (Me titra ne Shqip) 

 

Nje video e shkurter e krijuar nga organizata GS1 ne Suedi qe flet mbi disa nga perfitimet qe rrjedhin nga perdorimi i barkodeve GS1.

 

GS1 - Bejme dallimin mbi 5 miliarde here ne dite. 

 

 

Marka Globale GS1 

 

GS1 Global -  Si mund te identifikoj dhe barkodoj paletat?

 

Mesoni se si mund ti perdorni standartet GS1 per te identifikuar dhe barkoduar paletat per nje zinxhir furnizimi me efikas.

 

GS1 Global - Perse duhet informacioni i sakte mbi produktet?

 

Informacion i sakte mbi produktet eshte thelbesor per shitjen e produkteve ne markete dhe dyqane online. Shikoni kete video per te mesuar se si GS1 mund t'ju ndihmoje per te shkembyer informacion te sakte mbi produktet.

 

GS1 Global - Kur duhet te ndryshoj numri GTIN ne produktin tim?

 

Vendosja e numrit te duhur te barkodit ne produktin tuaj eshte e rendesishme per te patur nje biznes efikas. Shikoni kete video per te mesuar se kur duhet te ndryshoni numrin e barkodit ne produktin tuaj. 

 

Bar kodet GS1 - Me titra ne Anglisht 

 

Si te impementoni Standartet GS1 per te garantuar skanimin e sakte te bar kodeve ne piken e shitjes.

 

Kjo video tregon çdo hap ne proçesin e prodhimit dhe te printimit te bar kodeve GS1 ne menyre qe te skanohen saktesisht qe heren e pare.

 

SSCC (Kodi Serial i Konteniereve per Transport) - Me titra ne Anglisht

 

SSCC perdoret per te lokalizuar dhe gjurmuar njesite logjistike nga prodhuesi deri te shitesi dhe mundeson menaxhimin efikas dhe me kosto te ulet te zinxhirit furnizues.

 

Kjo video tregon se si perdoret ky kod midis partnereve tregtare - ( nje furnizuesi dhe nje shitesi).