Stafi jone

Ekspertet tane te zinxhirit furnizues bashkepunojne me anetaret e GS1 Albania per te zhvilluar standartet dhe per te rritur efikasitetin e kesaj industrie.

Pjesetaret e stafit te GS1 Albania kane nje gje te perbashket – nje njohuri te thelle te fuqise se barkodit, dhe te standarteve mbrapa tij.

Numrat e identifikimit dhe barkodet jane mjete te fuqishme qe lehtesojne tregtine per industrite e ndryshme. Pa ato, te gjitha gjerat qe ne i marrim si te qena do te ishin shume te veshtira: qe nga blerja e artikujve ne dyqane, te porositja e nje bifteku ne restorantin tuaj te preferuar apo lokalizimi i pajisjeve per shpetimin e jetes ne nje spital.

Te GS1, do te gjeni njerezit me te pregatitur te kesaj industrie, te gjithe te perkushtuar ndaj punes ne prapaskene per te garantuar vazhdimin e jetes ashtu siç ju e deshironi.

Ne edukojme industrine se si te inkorporojne procese dhe mjete tregtie bashkepunuese ne bizneset e tyre nepermjet seminareve, konferencave, udhezimeve dhe standarteve te publikuara.