Kush jemi

Kush eshte GS1?

Standartet globale GS1 jane standartet me te perdorur ne bote per zinxhiret e furnizimit. Mbi 2 milion kompani ne te gjithe globin perdorin Standartet GS1 per te identifikuar, lexuar dhe shkembyer informacion rreth produkteve, sherbimeve, vendndodhjeve dhe aseteve te tyre.

GS1 eshte nje organizate jo-fitim-prurese e dedikuar ndaj krijimit dhe implementimit te standarteve globale per te permiresuar efikasitetin dhe vizibilitetin e zinxhireve te furnizimit dhe kerkeses ne te gjithe boten. Sistemi i standarteve GS1 eshte sistemi i standarteve me i perdorur ne bote per zinxhiret e furnizimit.

Numrat dhe barkodet GS1 u mundesojne kompanive te te gjitha madhesive qe te kryejne porosi, lokalizojne, gjurmojne, shperndajne dhe te paguajne per mallrat pergjate zinxhirit te furnizimit, kudo ne bote. GS1 njihet nga Organizata Nderkombetare e Standarteve (ISO), Komiteti Europian per Standartizimet (CEN) dhe nga Instituti Kombetar Amerikan i Standarteve. Ne ditet e sotme, standartet GS1 perdoren nga mbi dy milion kompani anetare ne 145 shtete si pjese e komunikimeve ditore te biznesit, duke perfaqesuar mbi 5 miliarde skanime ne dite.

Video: GS1 - Gjuha globale e biznesit qe nga viti 1973.

Video dokumentar ne anglisht: nje histori mbi barkodin dhe mbi menyren se si e ka ndryshuar tregtine dhe jetet e konsumatoreve te sotem. 

Video: GS1 ne jeten e perditshme

GS1 - bejme diferencen ne jetet e njerezve, çdo dite dhe ne çdo vend. 

"GS1 eshte gjuha globale e biznesit"