Me prane standartizimit Europian

27/09/2016

Organizata GS1 ne Europe firmosi Iniciativen e Perbashket mbi Standartizimin ne 20 Shtator, 2016. Nje dite me pas morem pjese ne takimin e pare te Grupit Drejtues ne Bruksel.

GS1 ne Europe ka rolin e saj ne formimin e te ardhmes se Standartizimit Europian

Keshilli i Europes kerkon nga GS1 ne Europe qe te mbeshtese ne menyre aktive dhe te perfshihet ne kete platforme unike per te pershpejtuar, modernizuar dhe per tu perballur me sfidat mbi sistemin e standartizimit Europian.

"Standarti me i mire eshte ai qe nuk duket", thane Hein Bollens dhe Jean-François Aguinaga nga DG Growth pasi GS1 firmosi Iniciativen e Perbashket mbi Standartizimin (JIS).

Pjesemarrja ne tryeze

GS1 ne Europe mori pjese ne takimin e Grupit te Drejtimit te mbajtur ne Bruksel ne 21 Shtator ku u prezantuan 15 iniciativa [versioni i fundit do te vendoset ne ditet ne vazhdim].

Takimi i rradhes i Grupit Drejtues do te mbahet ne 29 Shtator ne Bruksel. Ne te njejten dite, Shtetet Anetare te BE-se do te firmosin gjithashtu kete iniciative gjate nje takimi te Keshilit te Evropes. Lista e plote e veprimeve dhe pjesmarresve do te prezantohet formalisht ne 13 dhe 14 Tetor ne Frankfurt me rastin e "Dites Boterore te Standarteve"

Zbuloni seksionin tone mbi GS1 dhe Politikave Publike.