5 arsye perse numri GTIN eshte akronimi i ri favorit per Google Shopping

17/08/2016

Tregtaret te cilet shesin produktet me nje Numer Global te Artikullit Tregtar (GTIN) duhet te sigurohen qe ti shtojne keto numra GTIN ne databazen e tyre pas dates 16 Maj, 2016. 

Ky afat eshte vene per te permiresuar eksperiencen ne Google Shopping. Rezultati? Te dhena me te mira mbi produktet, permiresim i eksperiences se perdoruesve dhe fushata reklamimi online me produktive. 

Kolumnisti dhe punonjesi i Google Matt Lawson shpjegon arsyen perse duhet ti merrni seriozisht numrat GTIN per faqen online Search Engine Land - dhe perse duhet nje gje e tille. "Dhenia e sakte e numrave GTIN per produktet tuaja i mundeson Google-it qe te rrise deri ne 20% shkallen e konvertimit per ate produkt (bazuar mbi nje analize te brendshme te reklamuesve qe kane shtuar numrat GTIN)," thote Lawson, Drejtor i Performance Ads Marketing per Google. 

Lexoni me teper ketu:

Shikoni artikullin e plote

Mesoni me teper rreth GS1 dhe tregtise omni-channel

Keni nevoje per nje barkod GS1?