Forumi GS1 Global 2019

18 - 22 Shkurt 2019

Forumi Global GS1 është ngjarja kryesore globale vjetore e cila shërben për të diskutuar mbi strategjinë e organizatës dhe për të frymëzuar dhe forcuar marrëdhëniet e stafit GS1 në mbarë botën. Kjo javë ofron mundësi të mëdha për të mësuar mbi arritjet e standardeve dhe zgjidhjeve të fundit, për të ndarë zbatimin dhe praktikat më të mira dhe të rejat nga e gjithë bota. Forumit priten ti bashkohen mbi 600 pjesëmarrës mes të cilëve do jenë organizat anëtare GS1, përfaqësuesit e ftuar nga industri të ndryshme, shoqatat tregtare kryesore (TCGF, WCO) dhe ofruesit e zgjidhjeve të cilët janë gjithashtu anëtarë në bordet tona të ndryshme të menaxhimit.

 

  • Datë: 18-22 Shkurt 2019
  • Vendndodhja: Bruksel, Belgjike