Forumi GS1 Europe 2018

22 - 25 Tetor 2018

Organizatat anëtare të GS1 nga rajoni evropian takohen për të diskutuar mbi projektet aktuale dhe ato të ardhshme, si dhe për të ndarë sfida dhe inovacione në lidhje me rajonin. Për të parë programin e plotë të ngjarjeve dhe të regjistroheni në GS1 në Forumin Rajonal të Evropës, së pari duhet të jeni të regjistruar në faqen e GS1 në Evropë. Për ta bërë këtë, kliko këtu

  • Datë: 22-25 October 2018
  • Vendndodhja: Ljubljana, Slovenia