Konferenca Nderkombetare e Shendetesise

25 - 27 Tetor 2016

E mbajtur dy here në vit, Konferenca Nderkombetare e Shendetesise eshte nje ngjarje e rendesishme e shkembimit te informacionit ne komunitetin GS1. Udheheqesit e kujdesit shendetesor ne institucionet publike dhe private do te prezantojne progresin e perpjekjeve te ndermarra ne te gjithe boten per zbatimin e standardeve GS1 ne permiresimin e sigurise se pacientit dhe te zinxhirit te furnizmit.